Tämä aamu alkoi kukonlaulun aikaan. Jostain syystä uneni ovat jälleen olleet jokseenkin levottomia ja kun töihinlähtijä kolisteli sekä kilisteli ei uni minullekkaan enää maistunut. Aamuvarhaisella ennätin käymään äidin luona ja kauppareissullakin. Sitten repäisin ja sain vihdoinkin pakastimen sulatuksen käyntiin ja sisällön päivitettyä. Tarkoitus on upottaa kädet jälleen taikinaan ja tehdä vähän juustosarvia. Tänään onkin hyvä päivä siihen, koska aurinko on väistynyt pilvien taakse ja lämpötila on reilusti alle 20 asteen.

Nämä keväiset äänet ja tuoksut ovat virkistäviä pitkän talven jälkeen. Sieltä täältä tasaisesti kuuluu ruohonleikkurin pörinä ja vastaleikatun nurmikon tuoksu leijuu ilmassa. Tuomi on avannut ensimmäiset kukintonsa, perhosia on liikkeellä aika paljon. Kaikessa näkyy tuore vihreys ja vehreys, puiden silmut ja lehdet kasvavat ja avautuvat päivittäin, melkein tuntuu kuinka korviin kantautuu "kohina" kun luonto herää ja aloittaa kasvunsa.

Hieman "pakon" sanelemana olen oppinut ihan uuden aluevaltauksen Tv-maailmassa. Ei liene vaikea arvata, mutta tietenkin se on jääkiekko. En tosiaankaan ole mikään lätkä-, formula- tms. seuraaja, mutta oppia ikä kaikki. Nyt voin jopa todeta, että ymmärrän pelistä jo jotain, vaikka se taitaa kyllä olla aika vähän. No ihan lähtkähulluksi en sentään ole ryhtynyt, mutta kyllä tänäänkin varmasti täytyy katsoa Suomen peli. Juu kyllä kotijoukot valisti, että sitten alkaa jalkapallo...jätän sen kyllä suosiolla väliin. Ei enää uusia aluevaltauksia kiitos.

Vointi on pysynyt ihan ennallaan eli hyvänä. Koipilot väliin kolottaa tai siis joka päivä mutta Orudis-geeli tepsii hetkellisesti. Kolotuksen kanssa pärjää kun ei lähde maratoonille...eikä siihen ole tarvetta..eikä kuntoakaan:) Tämä viikko on pyhitetty tavalliseen olemiseen ja ihmettelemiseen. Lauantaina on  kylillä markkinat ja jos meitin kylil jotain on, niin sinne on pakko mennä ainakin käväsemään. On niillä markkinoilla joskus ollut ohjelmassa ihan "helmiäkin"  mm. viime vuonna. Performanssia ja paikallisen ohjaajan näytelmä viidelle miehelle ilman mitään lavastusta tms. oli hyviä molemmat. Juups ja silloin tapaa tuttuja ja tuntemattomiakin.

Tässä Teille virtuaalimaistia tämän päivän leipomuksista:

1274192069_img-d41d8cd98f00b204e9800998e