Hiljakseen menevät päivät eteenpäin, minä niiden mukana. Olotila on kyllä kohentunut oikein hyvin, kivut pysyvät poissa hyvin tällä lääkityksellä ja lisäähän voi ottaa, jos tarvis on. Toki kyllä mitään herkkua tämä ei ole. Uutena vaivana on pari päivää ollut joku tuolla ruokatorven tai kurkun seutuvilla. Eilen en pystynyt syömään enkä oikeastaan juomaankaan mitään kun sattui niin pahuksesti. Tänään on hieman parempi mutta polttava kipukohta on edelleen ja saa kyllä väliin tuntemaan olon tosi kurjaksi. Nukkuessa herään siihen, kun polttaa niin vietävästi ja on kuin tukehtuisi. Närästystä voipi olla vaikka sitä vaivaa ei ole koskaan ollut, mutta tällekin täytyy jotain tehdä sillä kurjistaa olotilaa hiivatusti. Vieläkään en ole ulos uskaltautunut, tuntuu etteivät voimat riitä vielä. Olin kyllä kovasti ajatellut, että menen pienen lenkin tänään, mutta kun päivällä tuli uni niin se voitti. Väsymys onkin kova koko ajan  ja surutta torkun aina kun siltä tuntuu.

Pääni on aika tyhjä, täynnä lääkkeiden tuomia ylimääräisiä tuntemuksia, mitkä tulevat varsinkin unen tullessa. Päivällä kun nukuin, olin kuulevani yläkerrasta ääntä ja askelia, vaikka eihän siellä ketään ollut. Väliin kuulin vesihanan laskun ääniä ja väliin kun joku olisi kiivennyt viereeni sänkyyn...vähän samoja hallusinaatioita kun kovassa kuumeessa. Minulla ei kuitenkaan juuri nyt ole kuumetta. Nuo ovat aika jänniä fiiliksiä ja aina on pakko avata silmänsä ja tarkistaa asia. No ei se mitään, viime yönä olin sikeässä unessa, kun heräsin taas tuohon tukehduttavaan tunteeseen ja tuntui, että tarvitsee mennä vessaan. Kuitenkin tunsin itseni niin väsyneeksi, että ajattelin, että en lähde mihinkään. No kaikesta huolimatta menin ja taisin sinne ihan torkahtaakin joksikin aikaa. Kömmin takaisin sänkyyn ja pisti ihan naurattamaan kun ajattelin, että jos olisinkin nukkunut siellä aamuun asti, olisi työhönlähtijä ja kouluunlähtijä olleet ihmeissään. No toivottavasti pysyn pirtin seinien sisäpuolella jatkossakin, enkä herää mistään kovin viluisesta paikasta.

Nyt jatkan tätä olotilan kärvistelyä ja vastailen huomenna kommentteihinne. Ilta on sumuinen ja räntäinen, mutta eilinen lumimyräkkä on tyyntynyt ja lumenrippeet taistelevat sulamista vastaan. Vielä ei ollut aika pysyvän lumen..mutta sen aikakin tulee.