Nyt vain lyhyesti laitan viestiä, voimani ovat hukkuneet tyystin eikä kädet oikein taivu läppärin näppäimille. Huteran sekavaa ovat olleet päiväni muutamat ja kovin pieneksi ja heikoksi tunnen itseni nyt.

Torstaina soittelin sairaanhoitajalle vaivoistani ja niimpä sitten pikimiten taksiin ja Radiukseen. Labroja otettiin pidemmän kaavan mukaan ja sydänfilmikin. Labrat olivat kutakuinkin entisen kaltaiset ja sydänfilmi ok. Vaivakseni lääkäri määritteli ruokatorventulehduksen ja ilmeisesti myös ruokatorveen on pesiytynyt sieni-infektio, molemmat kortisoninin syönnin kylkijäisinä. Olotila oli kyllä sen mukainen, hutera, kipeä ja mitään ei voinut suuhunsa laittaa ja jos laittoi, niin sekin pukkasi sieltä pois. Lääkitystä sitten vaan ja vatsansuojalääkkeeni vaihdettiin tehokkaampaan Nexiumiin tupla-annoksella, kortisoniannos luonnollisesti puolitettiin. Cavicolia, gefilustuotteita, ravintolisiä, niillä koitetaan mennä eteenpäin...ja kohtuulliseen olitilaan ollaan päästy.

Ruokatorvi on vähän rauhoittunut ja pystyn sentään jo nielemään, olen jopa saanut jotain pientä syödyksi ja juoduksikin. Muutoin olo on niin heikko ja hutera, että en pysty yhtään mitään muuta kun nukkumaan ja istumaan. Toivon, että tämä heikkouden tunne menee ohi kun saan vähän lisää energiaa syömisestä, vaikka vähäisemmästäkin. Uusia kipuilukohtia ilmenee joka aamu ja tänään onkin kädet kolottaneet sekä hartiat. Varmasti keho reagoi kun kovin yskitää ja yökkii tuolla vessassa ja jännittää huomaamatta "lihaksia".

En vieläkään jaksa kommentoida, mutta kiitos kaikille, kaikki on luettu ja sydämeen talletettu. Huomenna toivon mukaan paremmin voimin, iloisemmin kerrottavin.