Niinpä varsinainen matokuuri on sitten aloitettu. Matokuurin nimi on Xeloda ja sitä popsitaan 3+3 päivässä. Perjantaina ensimmäiset pillerit ja nyt jo heti tuntee syövänsä. Kädet meni veltoksi ja koko kroppa samantein...voimat ne entisetkin on ihan hävinnyt. Onneksi ei vielä ole hengenahdistusta toivotaan ettei tulekkaan. No olen päättänyt olla sitkeä sissi ja popsia vaan vaikka hirvittää. Kotijoukot on evästetty tiedolla että jos äippä makaa eikä tee mitään niin tekevät sitten itte. Ettei tarvi ihmetellä. Onneksi ymmärrystä on löytynyt ja taitavat olla nyt lenkitkin lenkitelty...sen verran huteraa on. On se kumma kun oireet iskee heti...eivät edes odottele. Fiilis on vähän yhtä harmaa kun sää ulkona. Mutta on niitä valonpilkkujakin.

Tässä eräs valonpilkku. Tyttäreni kirjoitti minulle kirjeen mikä sisälsi laulun sanat Dear Mama sitten sain vielä suomennoksenkin sähköpostiini. Nyt haluan jakaa tämän teidän kanssanne koska se liikutti minua syvästi. En yleensä kuuntele tämän tyyppistä musiikkia mutta jo pelkästään video avasi laulua ja sen sanomaa.

Dear Mama

There are no words that can express how I feel
Ei ole olemassa sanoja jotka voivat kertoa kuinka tunnen
You never kept a secret, always stayed real
Et ikinä salaillut, olit aina rehellinen/aito
And I appreciate, how you raised me
Ja arvostan miten kasvatit minut
And all the extra love that you gave me
Ja kaikkea sitä extrarakkautta jota annoit minulle
I wish I could take the pain away
Voisimpa viedä/taikoa kivun pois
If you can make it through the night there's a brighter day
Jos selviät yön yli, huomenna on valoisampi päivä
Everything will be alright if ya hold on
Kaikki tulee olemaan ihan hyvin, jos vain jaksat yrittää
It's a struggle everyday, gotta roll on
Se (elämä) on kamppailua joka päivä, pitää kestää
And there's no way I can pay you back
Ei ole keinoa jolla voin maksaa takaisin (siis sitä että olet synnyttänyt ja kasvattanut minut)
But my plan is to show you that I understand
Mutta suunnitelmani on näyttää että ymmärrän (miten vaikeaa se on ollut)
You are appreciated
Olet arvostettu

[Chorus]
Lady...
Don't cha know we love ya? Sweet lady
Tiedäthän että me rakastamme sinua
Dear mama
Place no one above ya, sweet lady
Ei ole kukaan sinua ylempänä
You are appreciated
Olet arvostettu
Don't cha know we love ya?

 
Täältä voit kuunnella  biisin ja katsoa videon:
 
http://www.youtube.com/watch?v=JNcloTmvTeA 

Ja koska sähköpostiin oli lisätty muutama kevennyskin muodosti tämä minulle hurjan hyvän ja hauskan fiiliksen. Liity toki seuraan kurkkaamalla löydätkö samaa fiilaria kun minä.

http://www.youtube.com/watch?v=EFZg9KmzUF0

Valonpillkuna vielä täytyy todeta, että kyllä joskus saa sitten hyvää palvelua. Koska läppärini kaikesta vävypojan yrityksestä huolimatta on pimeä ja mykkä oli otettava yhteyttä huoltoon. Koneessa on takuu voimassa ja sitten vaan yhteys huoltoliikkeeseen. Ensin soittelin ja selittelin ja kerroin, että kone on nyt Tampereella tyttärelläni.  Eipä hätää. Vävylle numerot ja hänkin soittamaan tekniseen tukeen. No puhelut olivat maksuttomia ja kone tullaan Tampereelta tyttäreltä hakemaan ja toimitetaan huoltoliikkeeseen ja kone palautuu sitten minun osoitteeseen ja kaikki tämä maksutta. Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä...olin iloinen. Olinhan muutoinkin koko päivän hoitanut virallisia asioita...soittamalla moniin paikkoihin niin verotoimistosta kelaan ja aina ei palvelu ihan niin hyvin pelannut. Tuntuu hyvältä kun joskus asia onnistuu jopa yli odotusten...valopilkkuja nämäkin.