On se kummallinen juttu nukkumaan mennessä, kun pitäisi nukkua niin eihän se uni tule. Varsinkaan silloin, kun aamulla tietää, että olisi aikainen ylösnousu ja hoitoon meno kaikkine kujeineen. Niin ei se juuri silloin nukuta vaikka väsyttääkin. Miten se mieli rupeaakin seikkalemaan mitä ihmeellisten asioiden parissa. Kaivaa sieltä jostain aivojen uumenista mitä oudoimpia asiayhteyksiä ja ajatuksia. Yleensä niitä, mitkä eivät mitenkään juuri tällä kohtaan ole millään tavalla  aiheellisia eikä edes oleellisia. Sitten on vielä nuo mieleen putkahtavat henkilöt. Kuinka ne sattuvatkin osumaan mieleen juuri silloin ja ajatukset sen myötä karkailevat niin moniin ulottovuuksiin ettei niitä ole edes ymmärtänyt olevankaan. On ehkä kuitenkin niin, että jollain tapaa alitajunnan osalta nämä asiat haluavat nähdä "päivänvalon". Ehkäpä se on hetki milloin täytyisi vaan osata kuunnella näitäkin ajatuksen viestejä. Alitajuntahan tekee puolestamme paljon töitä. Useinkaan jotain asiaa ei edes muista mutta jostain kumman syystä se putkahtaa kuitenkin mieleen silloin kun sen pitäisikin. No joka tapauksessa tulihan se uni sitten kuitenkin ja aamukin. Ei kyllä ihmeemmin väsyttänyt mutta voi olla että päivä vie veronsa jossain kohtaa kuitenkin. Kirjoitusvirheitäkin tulee kun jostain syystä tiputus vaikuttaa aina hetkellisesti näkökykyyn. Varsinkin näin kun pällistelee kirkasta tietokoneruutua joten ehkäpä kirjoittaminen täytyy jättää lyhyeen tänään ja palata asiaan tuonnenpana.

Tippa kyllä meni hyvin ja pilleritkin on kotiin kannettu. Illalla sitten aloitetaan popsiminen. Hoito menikin nopeasti kun tytär halusi tulla pitämään seuraa. Meillä olikin niin rattoisaa...että siinä kuulemma hoitajankin silmä lepäsi. Pitänee jatkossakin varata "seuraneitiä" mukaan niin kaikki menee niin paljon lepposemmin ja nopeammin.

"Peikko" laitettu hetkeksi nurkkaan häpeämään. Pysyköön siellä toistaiseksi ja toivon, ettei se enää hiiviskele nurkissa hätyyttelemässä. Hoitajakin kun lohdutti...että keinoja on aina olemassa myös minullekin. Toivon todella, että teille kaikille samojen asioiden kanssa kamppaileville myös.