Nyt ei ole ennättänyt kirjoittelemaan koska olen vaan mummuillut. Hain perjantaina Tuukka-pojan luoksemme hoitoon ja kyllähän tuollainen vajaa 6 kk vanha kiltti poitsukka tarvitsee mummun jakamattoman huomion.

Tuukka on ollut oikein kiltti eikä ole vierastanut eikä muutoinkaan arkaillut. Nukuttu on hyvin vieretysten ja mummu on saanut herätä aamuisin Tuukan tuhinaan, jokellukseen ja naurun kiherrykseen. Ollaan syöty puurot ja vellit sekä kasviksia ja soseita unohtamatta tietenkään maitoa. Ruoka on maittanut hyvin ja syöttäminen onnistunut ihan mukavasti auton turvaistuimessa.

Viime mummun hoitokerrasta on jo jonkin aikaa koska kun tipat oli niin tiheästi niin silloin ei oikein voinut koko viikonlopuksi pikku-prinssiä ottaa. Maanantaina pitäisi viedä Tuuka takaisin kotiin ja mummulle taitaa tulla iso iso ikävä. Viikonloppuun on myös mahtunut murkun kavereille järjetämät pikkujoulut. Kuin ollakkaan kokkina osittain sai sitten toimia tämä mummukin mutta ei se mitään. Kekkerit nuorilla meni hyvin ja yläkerrasta ei meteliä eikä melskettä kuulunut. Kaverit lähtivät sovittuun aikaan ja muutamalla oli sitten lupa jäädä yökylään.  Porukka oli siististi ja nätisti! Niin ja viikonloppuun mahtui vielä isännän "puusavottakin" mutta onneksi hänellä oli kaveri apuna joten mummun ei tarvinnut sen eteen tehdä mitään paitsi tietenkin ruokkia työn raskaat raatajat!

Kirjoittamisen ääreen palailen varamasti sitten kun pikku-prinssini on palautettu kotiin.