Niin onpa ihan arkea. Ei siis mitään erikoisen mainittavaa, paitsi että 9-10 tunnin yöunet on poikaa ja nukahtaminen tapahtuu 21-22 väliin sohvalle jos ei ole ymmärtänyt sänkyyn mennä. Eilen meni vielä parin tunnin päiväunetkin. Syytän tästä taas ostosreissua eli voimille käy. No aamukankeus vaivaa mutta kun saa itsensä liikkeelle niin saapi jotain aikaiseksi.

Tänään tuli ostettua ompelulankoja, sisäpipo ja uusi huivi. Ostin jopa pari kerää lankaa jos joskus innostuisi virkkaamaan semmosen kesäpipon.  No jos ei innostusta oo niin tiedän kyllä kelle langat menevät..ja voin vaikka saada valmiin pipon. Onneksi nnu on innostunut käsitöistä. Minä koitin olla oikein hyvä äiti ja vietin keittiössä monta tuntia tehden kasvissyöjälle kasvispihvejä...muusia ja uunimakkaraa...ja kuinkas kävikään kun söin itseni ähkyksi niin levolle oli mentävä..taisin ihan nukahtaakin tosin hetkeksi vaan mutta kuitenkin. Meikäläisen kun täytyy aina laittaa kahdet eri ruuat!

Niin ja tulipa kaikki puuttuvat ohjelmat ajettua ajureineen koneelle sekä tulostinkin räknättyä paikalleen. Joku on vaan syönyt musteet joten tilausta sisään. Kilttinä tyttönä myös päivitin kaikki s-postit mitkä piti lähettää ja koirakin on lenkille päässyt. Ehtoolla taidan lämmittää saunan ja liottaa kipeitä kinttuja merisuolaliuoksessa kädet taitavat saada saman hoidon jos nahkat pysyisi paremmin kassassa. Aamun käytän kauneushoitoon, vaatteiden räknäämiseen kun lähden koululle juhlimaan. Kukat on hankittu ja runokin värkätty ihan omin käsin. Juhlakalu on minulle ylimääräinen sisar...yhtä rakas ja tärkeä ja hänellä on tärkeä päivä missä saan olla mukana.

Kreetan matkan ennakkomaksu on maksettu ja passi pitää lähteä uusimaan lähiaikoina. Onneksi valokuvat on valmiina...mutta en kyllä vieläkään tiedä pitäisikö olla uudet kuvat peruukilla vai ilman peruukkia siis klanina. Toki luulen, että pitäydyn huivin käytössä kun muutoinkin voi olla lämmin. Rupean suunnittelemaan matkavarustuksen hankintaa hyvissä ajoin...kesävaatetta, uutta ja kivaa. No aikaa on vaikka kuinka paljon mutta tuntuu hyvältä suunnitella ja funtsata etukäteen vaikka ennakkoon.  Voipi olla että siten iloa riittää pidempään:)

Lepposin laiskoin tunnelmin. Eija