Cappuccino-toffee: Olet kypsä aikuinen, et anna tämän maailman höttöhattaroiden houkutella sinua. Vaaleissa äänestät Sauli Niinistöä.

Toffee: tykkäät 1970-luvun retrosta, olet ikuinen samettihousuinen mies tai nainen. Rakastat saunomista.

Geisha: Elämännautiskelija, mutta melko varovainen. Levylautasella aina Katri-Helenaa?

Caramel: Sponttaani, mutta ehkä vähän lapsellinen luonne. Toisaalta, osaat ottaa hetkistä kiinni.

Marmeladisydän: Isovanhempien lempilapsi; koneservatiivi, joka ei koskaan tee mitään väärin. Reinot tai Ainot jalassa.

Suklaalehti: Jokin tolkku turvallisuushakuisuudellakin. Rohkeutta sydämeen.

Karl Fazer Marianne: Trendikäs ja merkkiuskollinen, mutta jonkin verran mielikuvitukseton tyyppi.

Mantelikinuski: Kaikkien sorrettujen auttaja, joka salaa ahmii sitten kerrosnogaata saunaneteisessä.

Karpalo, vähälaktoosinen: Itsenäinen ja valpas maailmantarkkailija.

Vadelmajogurtti: Urheilullinen ihminen, joka ei lipsahda. Kuntosalikortti jo ladattu taas täyteen käyntejä ensi vuodeksi.

Sinivalkoinen: Katselet huvittuneena nuorison touhuja ja tajuat, että perinteiset yksinkertaiset asiat ovat kuitenkin niitä parhaita.

Jaaha..mihinkäs kastiin sitä itsesnsä laittaisi. Ehkäpä se on Caramel tai Toffee. Tosin minulla ei ole yhtiäkään samettihousuja. No mitäs sitä niin kovin analysoimaan. Kaikki käy vaikka kiintiö onkin jo melko täynnä. Hiljalleen nautiskellen kuitenkin syödään loput ja saapi sitä säästää pahan päivän varalle mielennostattaja suklaata.

Tämä aika on ketjuviestien kulta-aikaa. Yksi niistä löysi tiensä myös minun luokseni. Tämä lähti jopa eteenpäinkin, koska oli niin kaunis. Niinpä kirjoitan sen tähän, vaikka se ei olekaan nyt lähdössä viestinä eteenpäin. Mielestäni tämän voi kyllä hyvin jakaa.

Tänä aamuna, kun Enkeli avasi taivaan ikkunan. Enkeli näki minut ja kysyi minulta: Lapseni mikä on sinun suurin toiveesi tänään?

Minä vastasin: Enkeli, pyydän pidä huoli henkilöstä, joka lukee tätä viestiä, hänen perheestään, lapsistaan ja heidän erityisistä ystävistään. He ansaitsevan sen ja minä rakastan heitä.

 Enkeli vastasi: Lähimmäisen rakkaus on kuin valtameri, voit nähdä sen alun, mutta et sen loppua. Tämä viesti toimii päivänä, jolloin vastaanotit sen. Katsotaan onko se totta. ENKELEITÄ ON, mutta joskus kun heillä kaikilla ei ole siipiä, kutsumme heitä YSTÄVIKSI.

Välitä tämä ystävillesi. Jotain hyvä tapahtuu sinulle illalla: jotain, jota olet odottanut kuulevasi. PS. Älä katkaise tätä rukousta:lähetä se vähintään 2:lle.

Tässä oli kaunis ajatus ja sanomaakin. Se haluaako jatkaa ketjuviestejä onkin jokaisen oma asia. Oli kuitenkin hyvin lämmittävää saada se. Niinpä se on nyt jaettu myös teille jotka poikkeavat sivuillani.